Prijava

Yankee Candle
Yankee Candle je danas najpoznatije ime u svijetu svijeća. No priča počinje Božića 1969.g kada šesnaestogodišnji Mike Kittredge nije imao novca da kupi svojoj majci poklon pa je istopio voštane boje i napravio joj svijeću. Njegova susjeda je to vidjela i pitala je Mikea da joj proda tu svijeću. Uz malo rada, napravio je dvije svijeće – jednu za svoju mamu a jednu za prodaju. Tako su nastale Yankee candle.
Danas nude preko 150 različitih mirisa, široku paletu sezonskih i posebnih mirišljavih svijeća. Njihova je želja pronalaženje novih dugotrajnih mirisa koji bude različita sjećanja te da vaša kuća bude vaš dom.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja on-line trgovine su sukladno  Zakonu o zaštiti potrošača NN 41/14.

Naši kontakt podaci:
Gallerie d.o.o
Ulica Stoja 14A, 52100 Pula
OIB:88170393561
MB:04995210

Tel. 00385 91 303 3625
e-mail: gallerie.pula@gmail.com

Prijava:

Prilikom naručivanja artikala u on-line trgovini Gallerie nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljno adresa platitelja odnostno adresa za dostavu, broj telefona i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – na web stranici on-line trgovine Gallerie.

Naručivanje:

Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine , koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u on – line trgovini Gallerie su u Kn s uključenim PDV-om od 25%. Isporuku vrši Hrvatska Pošta d.d., Overseas ili GLS po cjeniku objavljenom na web stranici.

 Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć putem pošte ili E-mail-om .

Status narudžbe:

Status vaše narudžbe primit ćete putem E-mail-a. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obavješteni na E- mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas E-mail-om obavjestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene e-mail-ove.

Dostava:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini Gallerie su u večini slućajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikal nije na zalihi,  ćemo vas o tome obavjestiti potem e-mail adrese koju ste naveli prilikom narudžbe.  Isporuke  sa Hrvatskom Poštom d.d. i Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. , koji osiguravaju brzu u pouzdanu dostavu paketa. U večini slućaveja kupci artikle prime u roku od 2 dana.

Trošak poštarine ovisi o naćini plaćanja . Plaćanjem po predračunu  – unaprijed iznosi poštarina 40 kn ( iznos u HRK ) , plačanje pouzećem – (gotovinom) iznosi poštarina 40 kn ( iznos u HRK ) .

Dostavni rok:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini Gallerie su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavijestiti na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo sa GLS General Logistics Systems Croatia d.o.o, koji osiguravaju brzu u pouzdanu dostavu paketa. U većini slučajeva kupci artikle prime u roku od 2 dana.

Načini plaćanja: 

Postoje dva naćina plaćanja. Po predračunu, gdje novac doznačite na naš račun putem uplatnice ili elektronskog bankarstva i plaćanje putem pouzeća, gdje iznos platite poštaru/dostavljaču kada vam dostavi paket ili kada ga podignete na pošti. Od načina plaćanja ovisi i trošak poštarine. Plaćanjem po predračunu  – unaprijed iznosi poštarina 40 kn ( iznos u HRK ) , plaćanje pouzećem – gotovinom iznosi poštarina 40 kn  ( iznos u HRK ) .

Prijava:

Prilikom naručivanja artikala u online trgovini Gallerie nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljno adresa platitelja odnosno adresa za dostavu, broj telefona i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – na web stranici online trgovine Gallerie. Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u online trgovini Gallerie su u HRK s uključenim PDV-om od 25%. Isporuku vrši GLS dostavna služba – General Logistics Systems Croatia d.o.o. po cjeniku objavljenom na web stranici.

Naručivanje:

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na Internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć putem pošte ili E-mail-om .

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:

Naručene proizvode kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

1) pouzećem – prilikom preuzimanja gotovinom

2) E-banking-om ili općom uplatnicom/virmanom
(podaci za uplatu: Gallerie d.o.o., Ulica Stoja 14A, 52100 Pula, Erste & Steiermärkische Bank d.d., IBAN: HR6024020061100895792)

Zamjena artikla:

Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga (boja, materijal) ne odgovara, može ga zamijeniti. O željenoj zamjeni nas mora obavijestiti na gallerie.pula@gmail.com . Nakon što se dogovorimo s kojim artiklom ga želi zamijeniti, već isporučen artikl nam pošalje natrag, a mi mu isporučimo drugog u skladu s dogovorom. Jedini trošak koji tereti kupca je tom slučaju trošak vraćanja artikla.

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na gallerie.pula@gmail.com . Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slučaju, ako ga E-mailom obavijestimo da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u roku od 15 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. U roku od 30 dana od takove izjave dužan je kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti  prodavatelju Gallerie d.o.o, Ulica Stoja 14A, 52100 Pula. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala.

Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa (sa svim neophodnim podatcima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 15 dana nakon prijema izjave o odustajanju od ugovora.

 Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici on-line trgovine Gallerie su zbog specifičnosti on-line trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do on-line trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom koristenju:

Gallerie d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Gallerie d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kakve podatke skupljamo?

Gallerie d.o.o. za potrebe poslovanja skuplja sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresu i mjesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na web mjestu gallerie.pula@gmail.com . Gallerie ne odgovara za točnost podataka koje korisnik unese. Osobni podaci (ime, prezime, adresa, e-mail i narudžbe) se prikupljaju u svrhu sklapanja i ispunjenja ugovora o kupoprodaji. Vaše osobne podatke obrađujemo temeljem ugovornog odnosa, jer je navedeno nužno za izvršavanje ugovora ili kako bi se poduzele radnje za zahtjev kupca odnosno fizičke osobe (pojedinca) prije sklapanje ugovora. Osobni podaci su spremljeni u web shopu, te do njih imaju samo zaposleni pristup. Osobni podaci su spremljeni u aplikacijama za dostavne službe GLS (General Logistics Systems) i e-spremnici (Pošta Slovenije) isključivo u svrhe dostave paketa.

Gallerie d.o.o koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaščiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

Izjava o korištenju WSPay-a

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Žalbe, reklamacije i informacije:

U slučaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na adresu gallerie.pula@gmail.com ili poštom na adresu: Gallerie d.o.o., Ulica Stoja 14A, 52100 Pula