Dostava i povrat

Dostava:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. U većini slučajeva kupci artikle prime u roku od 2 dana.
Svi artikli koje možete naručiti u online trgovini Gallerie su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Sve narudžbe zaprimljene do 12.00 sati bit će obrađene i dostavljene prvi sljedeći radni dan. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, ćemo vas o tome obavijestiti putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom narudžbe. U pojedinačnim slučajevima kupcu može kasniti isporuka zbog logističko-distribucijske organizacije kurirske službe na što prodavatelj ne može utjecati. Za kupce koji se nalaze na otocima primjenjivat će se raspored o dostavi paketa na otoke.
Isporuke  sa DPD , koji osiguravaju brzu i pouzdanu dostavu paketa. Trošak poštarine unutar Hrvatske po paketu sa GLS dostavnom službom iznosi 25kn (iznos HRK). Za narudžbe iznad 350,00 kn sa PDV-om – besplatna poštarina. Prodavatelj zadržava pravo izmjene minimalne vrijednosti
narudžbe za besplatnu isporuku bez da prethodno obavijesti kupca.

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na info@gallerie.hr . Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u
slučaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.
Kupac ima pravo u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti prodavatelju Gallerie d.o.o, Ulica Stoja 14A, 52100 Pula.  Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od primitka izjave o odustajanju od ugovora. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala.
Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa (sa svim neophodnim podacima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 15 dana nakon prijema izjave o odustajanju od ugovora. Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici online trgovine Gallerie su zbog specifičnosti online trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do online trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.