Prijava

Yankee Candle
Yankee Candle je danas najpoznatije ime u svijetu svijeća. No priča počinje Božića 1969.g kada šesnaestogodišnji Mike Kittredge nije imao novca da kupi svojoj majci poklon pa je istopio voštane boje i napravio joj svijeću. Njegova susjeda je to vidjela i pitala je Mikea da joj proda tu svijeću. Uz malo rada, napravio je dvije svijeće – jednu za svoju mamu a jednu za prodaju. Tako su nastale Yankee candle.
Danas nude preko 150 različitih mirisa, široku paletu sezonskih i posebnih mirišljavih svijeća. Njihova je želja pronalaženje novih dugotrajnih mirisa koji bude različita sjećanja te da vaša kuća bude vaš dom.

Politika privatnosti

Politika zaštite privatnosti osobnih podataka

Zaštita Vaših osobnih podataka nama je vrlo bitna. Mi obrađujemo vaše podatke isključivo sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679. U ovim općim uvjetima zaštite privatnosti vaš želimo informirati o najbitnjim točkama zaštiti podataka na našoj web stranici.
Sukladno opći uredbi o zaštiti podataka Vam dajemo informacije o detaljima obrade vaših osobnih podataka.

Naši kontakt podaci:
Gallerie d.o.o
Mletačka 12, 52100 Pula
OIB:88170393561
MB:04995210

Tel. 00385 91 303 3625
e-mail: gallerie.pula@gmail.com

Ova Politika zaštite privatnosti osobnih podataka (u daljnjem tekstu: Politika zaštite privatnosti) primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine. Gallerie s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka, nacionalnim propisima kojima se regulira zaštita osobnih podataka.
Politika zaštite privatnosti pokazuje kako i na koji način Gallerie vodi brigu o privatnosti Vaših osobnih podataka, o načinima prikupljanja i obradi osobnih podataka te u koje ih svrhe upotrebljavamo uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja kao i vaša prava kao korisnika/ispitanika.

Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo? Vaši osobni podaci će se koristiti isključivo u svrhu našeg poslovanja, kao i za upravljanje, podršku i dobivanje povratnih informacija o pruženoj usluzi te kako bi se spriječilo narušavanje sigurnosti, zakona ili uvjeta iz ugovora.
Gallerie se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osobne podatke (npr.ime i prezime) i podatke za komunikaciju (npr. Adresa, e-mail adresa, br.mobitela) o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza. Informacije o komunikaciji s Gallerie, uključujući marketinšku komunikaciju (newsletter, viber, sms ili drugog prikladnog načina elektronske komunikacije.) Svi djelatnici Gallerie i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Gallerie. Stranica služi kao elektroničko informativno mjesto. Gallerie se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
Prilikom prijave za Newsletter, Vaša se e-mail adresa koristi za komunikaciju s Vama, kako bismo Vam pravovremeno dostavili informacije o akcijama, novostima i ostalim važnim promjenama u našem poslovanju, dok se ne odjavite iz usluge Newsletter. Osim toga, Vašu e-mail adresu koristimo za vlastito oglašavanje. Odjava je moguća u svako doba. Možete biti sigurni da Gallerie poduzima sve potrebne mjere kako bi Vaši osobni podaci koje šaljete ostali sigurni.

Kako uspijevamo sačuvati Vaše osobne podatke?
Gallerie poduzima sve potrebne mjere kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni. Samo ovlašteno osoblje Gallerie, partnerske tvrtke koje su davatelji usluga i naši poslovni partneri (Hrvatska pošta d.d, GLS – General logistic system Croatia d.o.o., Alternet – za izdavanje računa, to jest ovlašteno osoblje (koji su se ugovorom obvezali da će sve podatke čuvati)) imaju pristup Vašim osobnim podacima. Djelatnici Gallerie koji imaju pristup Vašim osobnim podacima moraju se pridržavati pravila Izjave o privatnosti, a svi poslovni partneri koji imaju pristup Vašim osobnim podacima potpisali su ugovor o zaštiti podataka. Ugovore su potpisale i partnerske tvrtke koje imaju pristup Vašim osobnim informacijama, kako bismo bili sigurni da će te informacije i dalje biti sigurne. Kako bismo osigurali da Vaši osobni podatci budu zaštićeni, Gallerie stalno nadograđuje svoj Informatički sustav te na taj način ima odgovarajuće mjere za sprječavanje neovlaštenog pristupa (npr. hakiranje).

Kome otkrivamo Vaše podatke i zašto?
Gallerie nikada neće dijeliti Vaše osobne podatke s poslovnim suradnicima koji ih namjeravaju iskoristiti za izravne marketinške svrhe, osim ako nam niste dali određeno dopuštenje za to.

Odrednice:
direktni marketing putem e-maila Vaše je pravo da u bilo koje vrijeme možete zatražiti od nas prestanak kontaktiranja putem elektroničke pošte u marketinške svrhe i također imate pravo zatražiti brisanje osobnih informacija iz naših sustava Gallerie može dijeliti Vaše osobne podatke sa ugovornim partnerskim tvrtkama, kako bi smo Vam osigurali najbolju moguću uslugu. To su: Hrvatska pošta d.d. – dostava naručenih pošiljki Alternet – izrada računa, GLS (General logistic system Croatia d.o.o.) – dostava naručenih pošiljki Vaše osobne podatke možemo proslijediti državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona u sljedećim situacijama: dužni smo to učiniti po zahtjevima bilo kojeg primjenjivog zakona;
– ako je takva radnja neophodna za odvijanje pravnog procesa;
– prilikom odgovora na sve pravne zahtjeve ili radnje;
– ukoliko je to u skladu s pravnim zahtjevima ili radnjama, ili u cilju zaštite prava Gallerie ili svojih klijenata i javnosti.

Kako možete vidjeti, provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke koje ste nam poslali?
Ukoliko ste se prijavili na Newsletter neovisno o registraciji na webshop, kod primitka svakog na dnu je opcija “Odjava”, preko koje se možete odjaviti ili nam pošaljite email na adresu gallerie.pula@gmail.com i mi ćemo to učiniti za Vas. Ukoliko ste registrirani korisnik na našem webshopu, dovoljno je otići u svoj “Korisnički profil” i maknuti kvačicu da ne želite primati više newsletter. E-marketing SPAM predstavlja mjesto gdje se skladište neželjene e-poruke koje sadrže reklame ili marketinške materijale poslane bez Vašeg pristanka. Gallerie ne šalje SPAM e-mail poruke. Gallerie koristi anti-spam alat u cilju zaštite zaposlenika od primanja SPAM poruka. Slanje e-mail poruka bez suglasnosti druge strane je nezakonito u mnogim zemljama. Gallerie neće koristiti Vaše osobne podatke (uključujući i Vašu e-mail adresu) za direktni marketing ili praćenje komunikacije, osim ukoliko nam date izričitu dozvolu naziva „OPT-IN“ suglasnost (Privolu) Također, Gallerie neće dijeliti Vaše osobne podatke s trećim osobama koje bi koristile Vaše osobne informacije za slanje spam mailova. Gallerie web stranice pružaju priliku da dobijete informacije o marketingu putem e-maila. Svaka e-mail poruka poslana od strane Gallerie će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme prestanete primati marketinške e-mailove. Ako iz nekog razloga vjerujete da ste dobili spam e-poštu od strane Gallerie, molimo Vas da nas obavijestite odmah na danoj adresi. Za detalje o adresi pogledajte naše kontakt podatke.

Koliko dugo zadržavamo Vaše osobne podatke?
Gallerie može čuvati osobne informacije koje ste nam poslali putem ove web stranice u svojim bazama podataka. Vaši osobni podaci će se čuvati samo onoliko dugo koliko je neophodno da odgovori na pitanja ili riješi probleme, osigura bolje i nove usluge, a u skladu sa zakonskim odredbama, prema važećem zakonu. To znači da možemo zadržati Vaše osobne informacije nakon što prestanete koristiti naše usluge ili prekinete s korištenjem ove web stranice. Nakon tog perioda, Vaše osobne informacije će biti izbrisane iz svih sistema u okviru Gallerie. Podsjećamo Vas da imate pravo na brisanje Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku.

Možemo li naknadno promijeniti uvjete Politike privatnosti?
Zadržavamo pravo izmjena i ispravaka ove obavijesti. Molimo Vas da pristupate ovoj web stranici s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.

Gdje mogu pronaći više informacija o pravnim pitanjima naše web stranice i mojim zakonskim pravima i odgovornostima?
Za detaljnije informacije pogledajte „OPĆI UVJETI PRODAJE“, dostupan klikom na ovaj link, ili direktno na ovoj stranici.
Putem kojih adresa se mogu informirati ukoliko imam dodatnih pitanja o mojim osobnim podacima?

E-mail adresa: gallerie.pula@gmail.com
Poštanska adresa: Ulica Stoja 14A, 52100 Pula
Info Broj: 00385 91 303 3625

Newsletter

Prilikom prijave za Newsletter, Vaša se e-mail adresa koristi za komunikaciju s Vama, kako bismo Vam pravovremeno dostavili informacije o akcijama, novostima, darivanjima i ostalim važnim promjenama u našem poslovanju, dok se ne odjavite iz usluge Newsletter. Osim toga, Vašu e-mail adresu koristimo za vlastito oglašavanje. Odjava je moguća u svako doba.

Google Analytics
Ova web-stranica koristi Google Analytics, uslugu analize weba tvrtke Google Inc.
(„Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tzv. „Cookies“, tekstualne datoteke koje pohranjuje na Vašem računalu, a koji omogućuju analizu Vašeg korištenja web-stranice. Ova internetska stranica također upotrebljava aplikaciju Google AMP Client ID API kako bi putem usluge Google Analytics povezala aktivnosti korisnika na ubrzanim mobilnim stranicama (AMP) s aktivnostima korisnika na mobilnim stranicama koje nisu ubrzane. Google kodovi za praćenje ove web-stranice koriste funkciju „_anonymizeIp()“. Zbog toga se IP adresa unutar država članica Europske unije ili drugih država potpisnica diljem Europske ekonomske zajednice samo skraćeno obrađuje kako bi se isključila mogućnost izravnog povezivanja s osobom. Samo se u iznimnim slučajevima na poslužitelj tvrtke Google u SAD-u prenosi puna IP adresa i tamo skraćuje. Po nalogu vlasnika ove web-stranice tvrtka Google koristi ove informacije kako bi procijenila korištenje web-stranice i sastavila izvješća o aktivnostima na web-stranici, te za njega pribavila informacije o ostalim uslugama povezanim s korištenjem web-stranice i interneta. Prenesena IP adresa s Vašeg preglednika u okviru usluge Google Analytics ne povezuje se s ostalim podacima tvrtke Google. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućih postavkama u softveru Vašeg preglednika, ali Vam napominjemo da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti ove web-stranice u punom opsegu. Osim toga možete spriječiti prikupljanje informacija koje su stvorene pomoću kolačića i koje se odnose na Vaše korištenje web-stranice (uklj. Vašu IP adresu) na Googlu, kao i obradu tih podataka od strane tvrtke Google tako da preuzmete i instalirate dostupne dodatke preglednika na sljedećoj poveznici:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Facebook
Na našoj web-stranici koriste se tzv. programski dodaci za društvene mreže („Plugins“) za društvenu mrežu Facebook kojom upravlja tvrtka Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Programski su dodaci označeni Facebook logotipom ili dopunjeni „Programskim dodatkom za društvene mreže tvrtke Facebook“ odnosno „Facebook programskim dodatkom za društvene mreže“. Pregled Facebook programskih dodataka i njihov izgled možete pronaći ovdje:

https://developers.facebook.com/docs/plugins.

Kada pozovete neku stranicu naše web- prezentacije koja sadrži takav dodatak, Vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s Facebook poslužiteljima. Sadržaj programskih dodataka prenosi se sa stranice Facebook izravno na Vaš preglednik i postaje dio te stranice. Ovim povezivanjem Facebook dobiva informacije da je Vaš preglednik pozvao odgovarajuću stranicu web-prezentacije čak i kada nemate Facebook profil ili niste trenutačno prijavljeni na Facebook mrežu. Ove se informacije (uključujući i Vašu IP adresu) prenose izravno s Vašeg preglednika na poslužitelj tvrtke Facebook u SAD-u i tamo pohranjuju. Ako ste prijavljeni na Facebook mrežu, tada Facebook može odmah prilikom posjete pridružiti našu web-stranicu Vašem Facebook profilu. Ako se pomoću programskih dodatka nalazite u interakciji, npr. ako ste pritisnuli gumb „Sviđa mi se“ ili upisali neki komentar, te će se informacije odmah prenijeti izravno na poslužitelj tvrtke Facebook i tamo pohraniti. Osim toga, informacije će se objaviti na Vašem Facebook profilu i prikazati Vašim Facebook prijateljima. Facebook može ove informacije koristiti za potrebe oglašavanja i oblikovanja Facebook stranica primjereno potrebama. U tu svrhu Facebook stvara profile korištenja, interesa i veza, npr. kako bi procijenio Vaše korištenje naše web- stranice u vezi s reklamnim oglasima koji Vam se prikazuju na Facebook stranici, kako bi informirao druge Facebook korisnike o Vašim aktivnostima na našoj web-stranici i kako bi pružio ostale usluge koje su povezane s korištenjem Facebook mreže. Ako ne želite da Facebook pridruži prikupljene podatke o našoj web-prezentaciji Vašem Facebook računu, morate se odjaviti s Facebook mreže prije posjete našoj web-stranici. Svrhu i opseg prikupljanja i daljnje obrade i korištenja podataka pomoću Facebook mreže, kao i Vaša prava u vezi s tim te mogućnosti podešavanja zaštite privatnosti možete pronaći u uputama za zaštitu privatnosti Facebook mreže: http://www.facebook.com/policy.php.

Ako ne želite da Facebook izravno pridruži prikupljene podatke o našoj web-prezentaciji Vašem Facebook profilu, morate se odjaviti s Facebook mreže prije posjete našoj web-stranici. Učitavanje Facebook programskih dodataka možete potpuno spriječiti dodacima za Vaš preglednik, npr. pomoću „Facebook Blocker“ (https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/stop-facebook-tracking/).

Zašto moram prihvatiti uvjete u Izjavi o sigurnosti podataka?
Ova Izjava o privatnosti/sigurnosti Vam pruža sve neophodne informacije (na jednostavan način), kako biste mogli izabrati hoćete li koristiti ovu web stranicu i hoćete li svoje osobne podatke slati Gallerie ili ne. S tim u skladu, prilikom posjete našoj web stranici, kao i komunikacijom elektroničkim putem, prihvaćate i dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka na način koji je definiran u ovoj Izjavi o sigurnosti podataka. Ukoliko budete zainteresirani da Vam pružimo određene usluge (newsletter, nove detalje o proizvodu, itd.), od Vas ćemo morati uzeti dodatne direktne osobne podatke (ime, adresa i e-mail adresa). U tom slučaju, tražit ćemo Vašu suglasnost za prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka, koji će se koristiti isključivo u svrhu za koju ste nam ih dostavili. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom Izjavom o privatnosti, molimo Vas da kontaktirate Gallerie na adresi navedenoj u uvodu i bit će nam zadovoljstvo odgovoriti Vam.