Prijava

Yankee Candle
Yankee Candle je danas najpoznatije ime u svijetu svijeća. No priča počinje Božića 1969.g kada šesnaestogodišnji Mike Kittredge nije imao novca da kupi svojoj majci poklon pa je istopio voštane boje i napravio joj svijeću. Njegova susjeda je to vidjela i pitala je Mikea da joj proda tu svijeću. Uz malo rada, napravio je dvije svijeće – jednu za svoju mamu a jednu za prodaju. Tako su nastale Yankee candle.
Danas nude preko 150 različitih mirisa, široku paletu sezonskih i posebnih mirišljavih svijeća. Njihova je želja pronalaženje novih dugotrajnih mirisa koji bude različita sjećanja te da vaša kuća bude vaš dom.
Smješten u Italiji, Millefiori je brend opširnog i dugogodišnjeg iskustva u stvaranju ugodne atmosfere u Vašem domu, mirisi Millefiori imaju jedinstveni mirisni pečat i oživljavaju mirišljave priče koje bude emocije i govore o vašoj osobnosti. Stalna pažnja se pridaje detaljima i kvaliteti i to je oslikano u pažljivom odabiru mirisa i stila. Pogledajte mirisne štapiće, svijeće te ultrazvučne isparivače iz njihovog asortimana.