-18%

Baobab mirisna svijeća Max 16 – Damasse

123,00

Baobab Damasse Max 16

Mirisna svijeća Damassé ima sitotisak u zlatnoj, ljubičastoj i crvenoj boji, koji se temelji na cvjetnim motivima poznatih tkanina po kojima je dobila ime. Za razliku od izvornog monokromatskog izgleda, motivi su obojeni u crvenu, ljubičastu i crnu boju, podsjećajući na boje zidnih zavjesa u rimskim palačama.

Damask ima jednobojnu svilenu tkaninu od baršuna i satena koju karakterizira kontrast između sjaja pozadine i tkanog dizajna. Kao što joj ime govori, ova tkanina potječe iz grada Damaska. Otkrio ga je i izvezao u 12. stoljeću Marco Polo tijekom jedne od svojih ekspedicija na Bliski istok, a postao je poželjna stavka za velike venecijanske trgovce. Zanatske radionice za proizvodnju tkanina od damasta tada su osnovane u Veneciji i Genovi, a kasnije su procvjetale i u drugim talijanskim pokrajinama. Tehnika ovog mat i sjajnog kontrastnog tkanja ostaje složena, a motivi su često cvjetni, prikazujući stiliziranu orhideju.

Miris inspiriran renesansnim taljanskim palačama.Nježan veseli miris. Kombinacija mošusa, bergamota i cedra.

Vrijeme gorenja do 150 sati.

Na zalihi

SKU: 5415198489103 Kategorije: ,

Baobab svijeće nastale su 2002, inspirirane čarobnim krajolikom Tanzanije, države dinamičnih boja i jedinstvenih mirisa. Iako inspirirane dalekim mjestima i divljoj prirodi svijeće Baobab stvorene su u Belgiji, maloj državi prepoznatoj po svojoj kreativnosti, iskustvu te minimal chic stilu. Svijeće su prepoznativlje po svojoj velići te jedinstvenim dizajnom a pružaju izvanredno vizualno mirisni doživljaj.

Dodatne informacije

Brendovi

Baobab

Veličina Svijeće

Medium

Vrsta Artikla

Svijeća

Veličina Svijeće Baobab

Max 16

Brend Svijeća

Baobab

Vrsta Izdanja

Ograničeno Izdanje

Kolekcija

Damasse

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.