-18%

Baobab mirisna svijeća Max 10 – Cities Roma

81,18

Baobab Cities Roma Max 10

Mirisna svijeća Roma prekrivena je zlatnim i raznobojnim sitotiskom koji prikazuje legendarnu arhitekturu Koloseuma. Reinterpretirali smo ga s mirisom, dajući mu bogat, sofisticiran izgled u kojem zlatni i šareni frizovi podsjećaju na stropove renesansnih spomenika.

Prema mitologiji, Rim su 753. godine pr. Kr. osnovali  Romul i Remo, sinovi Reje i boga Marsa. Udomljeni i odgojeni od vučice, koja do danas ostaje simbol grada. Smješten u središtu Italije na obalama Tibera i okružen sa sedam brežuljaka, Rim, “uzvišeni” grad, skriva unutar svojih zidina ostatke arhitekture prošlosti koja nas uranja u sjaj carstva koje je vladalo Europom. Od Partenona do Koloseuma, od Vatikana do Fontane di Trevi, grad Rim je blistavo lijep i opravdava svoj nadimak “Vječni grad“.

Miris inspiriran drevnom Rimskom metropolom.Kombinacija pačulia, tonka zrna i korijandera.

Vrijeme gorenja do 60 sati.

Na zalihi

SKU: 5415198489165 Kategorije: ,

Baobab svijeće nastale su 2002, inspirirane čarobnim krajolikom Tanzanije, države dinamičnih boja i jedinstvenih mirisa. Iako inspirirane dalekim mjestima i divljoj prirodi svijeće Baobab stvorene su u Belgiji, maloj državi prepoznatoj po svojoj kreativnosti, iskustvu te minimal chic stilu. Svijeće su prepoznativlje po svojoj velići te jedinstvenim dizajnom a pružaju izvanredno vizualno mirisni doživljaj.

Dodatne informacije

Brendovi

Baobab

Veličina Svijeće

Small

Vrsta Artikla

Svijeća

Veličina Svijeće Baobab

Max 10

Brend Svijeća

Baobab

Vrsta Izdanja

Ograničeno Izdanje

Kolekcija

Cities

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.