-18%

Baobab mirisna svijeća Max 16 – Borgia Lucrezia

135,30

Baobab Borgia Lucrezia Max 16

Mirisna svijeća Lucrezia  izrađena je od zlatno žutog ručno puhanog stakla na kojem su vješti majstori ugravirali renesansni uzorak, koji podsjeća na renesansni vez ili zidne freske.

Svojom preljevnom zlatno žutom bojom staklo Lucrezia svijeće je izuzetno profinjeno, etablirajući se kao prekrasan ukras za vaš dom.

Lucrezia, rođena 1480., bila je kći Rodriga Borgie i sestra Cesarea. Lucrezia je ispunila ambicije svoje obitelji ulazeči u uzastopne brakove. Njezin treći muž, Alfonso I d’Este, vojvoda od Ferrare, donio joj je mir koji je tražila sav svoj život i omogućio joj da se posveti obrazovanju svoje djece i svoj ljubavi prema umjetnosti.

Svijeća nježnog cvijetnog mirisa, kombinacija galbanuma irisa i vetivera. Savršeno utjeljuje ime koje nosi.

Vrijeme gorenja do 150 sati.

Na zalihi

SKU: 5415198488922 Kategorije: ,

Baobab svijeće nastale su 2002, inspirirane čarobnim krajolikom Tanzanije, države dinamičnih boja i jedinstvenih mirisa. Iako inspirirane dalekim mjestima i divljoj prirodi svijeće Baobab stvorene su u Belgiji, maloj državi prepoznatoj po svojoj kreativnosti, iskustvu te minimal chic stilu. Svijeće su prepoznativlje po svojoj velići te jedinstvenim dizajnom a pružaju izvanredno vizualno mirisni doživljaj.

Dodatne informacije

Brendovi

Baobab

Veličina Svijeće

Small

Vrsta Artikla

Svijeća

Veličina Svijeće Baobab

Max 10

Brend Svijeća

Baobab

Vrsta Izdanja

Ograničeno Izdanje

Kolekcija

Borgia

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.