-17%

Mirisni Štapići 250 ml. – Acqua Blu by Millefiori

24,00

Millefiori mirisni štapići sa 250ml mirisne tekućine. Pogodan za veće prostore ili za intenzivniji miris u manjim prostorijama.U paketu se nalazi 8 drvenih mirisnih štapića 30cm dužine, dimenzija bočice 6,5cm x 15cm Vrijeme trajanja do 150 dana.

Zagonetni miris sačinjen od bogatih kontrasta: pjenušave i pikantne citrusne note koje podsjećaju na limun i bergamot susreću se s osvježavajućim vodenim aspektima i modernim aromama kako bi se zatvorile toplim donjim notama mirisa jantara i cedrovine za suvremenu interpretaciju svježine.

SKU: 8051938692401 Kategorije: ,

Mirisne senzacije i stil: ovo je priča o stilu Millefiori i inspraciji njegovog putovanja kroz vrijeme. Smješten u Italiji, Millefiori ima opširno dugogodišnje iskustvo u stvaranju  dekorativnio mirisnih dodataka za dom. Svojim jedinstvenim dizajnom uhvatit će svačiji pogled dok će Millefiori mirisi sa svojim jedinstvenim pečatom oživjeti mirišljave priče i stvoriti jedinstvenu atmosferu u Vašem domu. Stalna pažnja se pridodaje detaljima i kvaliteti i to je oslikano u pažljivom izboru mirisa te dizajnerskim estetskim rješenjima.

Dodatne informacije

Brendovi

Millefiori

Vrsta Artikla Millefiori

Mirisni Štapći

Veličina Mirisnih Štapića

250ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.