-18%

Mirisni Štapići 100 ml – Acqua Blu by Millefiori

18,00

Millefiori mirisni štapići sa 100ml mirisne tekućine. Pogodan za manje prostore ili za blaži miris u većim prostorijama.U paketu se nalazi 7 drvenih mirisnih štapića 25cm dužine, dimenzija bočice 5cm x 12cm Vrijeme trajanja do 60 dana.

Zagonetni miris sačinjen od bogatih kontrasta: pjenušave i pikantne citrusne note koje podsjećaju na limun i bergamot susreću se s osvježavajućim vodenim aspektima i modernim aromama kako bi se zatvorile toplim donjim notama mirisa jantara i cedrovine za suvremenu interpretaciju svježine.

SKU: 8051938692432 Kategorije: ,

Mirisne senzacije i stil: ovo je priča o stilu Millefiori i inspraciji njegovog putovanja kroz vrijeme. Smješten u Italiji, Millefiori ima opširno dugogodišnje iskustvo u stvaranju  dekorativnio mirisnih dodataka za dom. Svojim jedinstvenim dizajnom uhvatit će svačiji pogled dok će Millefiori mirisi sa svojim jedinstvenim pečatom oživjeti mirišljave priče i stvoriti jedinstvenu atmosferu u Vašem domu. Stalna pažnja se pridodaje detaljima i kvaliteti i to je oslikano u pažljivom izboru mirisa te dizajnerskim estetskim rješenjima. 

Dodatne informacije

Brendovi

Millefiori

Vrsta Artikla Millefiori

Mirisni Štapći

Veličina Mirisnih Štapića

100ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.